Per Allerup

Internettet er kommet for at blive

Projekter

Energimester.dk

Portal med alt der er værd at vide om energi og energibesparelser. Find blandt andet priser på fyringsolie og træpiller.

Shoplr.dk

Shoplr.dk er en prissammenligningsside, som indhenter priser fra en lang række forskellige kilder. Men hovedtanken er, at feede produkter ind fra webshops, for derved at kunne lave en produktsammenligning.

Sitet er bygget fra bunden, med design af Michael.

Samme system benyttes også på hotshoppers.dk – Hvor man kan lave prissammenligning på sexlegetøj.

Crawlr.dk

Formålet med crawlr var at bygge en webcrawler, som kunne indeksere det danske domænerum. Sidenhen er toolet også lanceret i Norge, hvor det så er norske domæner, der er på menuen.

På crawlr kan du dels se informationer om registrerede danske domæner. Blandt andet data som registreringsdata, udløb med mere. Hvis der er et aktivt website på domænet vil du også kunne få informationer om indholdet.

En anden funktion er, at du kan finde slettede og ledige domæner. Dels kan du løbende se, hvilke domæner der bliver slettet, og derfor kan registreres igen. Men du kan også se, om der findes ledige domæner, som indeholder et søgeord. Eksempelvis ledige domæner med ordet “sommerhus”.

Teknisk Magasin

Online nyhedsportal for tekniske brancher. Så får jeg da afløb for mine tekniske interesser ad den vej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *