Per Allerup

Internettet er kommet for at blive

from the blog.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Det kan godt virke lidt underligt, alt det der med SEO, søgemaskineoptimering osv, men i bund og grund er det egentlig meget simpelt at forklare.

Søgemaskinerne er jo egentlig noget software, som crawler nettet, og indekserer det indhold som de finder. Det sker ud fra den kode, som ligger til grund for søgemaskinen – også kaldet algoritmen. Søgemaskineoptimering handler simpelthen om, at få tilpasset din hjemmeside, således at den passer ind i søgemaskinernes formler.

Lad os antage, at det er vigtigt for søgemaskinen Google, at der på en hjemmeside er udfyldt noget vi kalder meta title. Det er iøvrigt den lille stump tekst, som du finder aller øverst i din browser, og som også bruges som det klikbare link på Googles søgeresultater.

Hvis det er vigtigt for søgemaskinen at denne lille stump kode findes, så vil den selvfølgelig vælge at prioritere den hjemmeside som har udfyldt sine title-tags. Vi ved så også, at det er vigtigt at der står relevante søgeord i title-tags – Altså skriver vi for eksempel “søgemaskineoptimering” i title-tagget på forsiden – og voila, nu har vi søgemaskineoptimeret vores hjemmeside en lille bitte smule.

Så søgemaskineoptimering handler om, at du optimerer din hjemmeside, således at Google bedst muligt kan forstå hvad siden handler om. Så er du også sikker på de bedste placeringer.

You may also like

Hvordan laver jeg en blog?

Noget af det, som søgemaskinerne elsker, er at man hele tiden har nyt og opdateret indhold på sin hjemmeside. Et af de værktøjer man kan bruge til det, er ved at tilkoble en blog til sin hjemmeside. Der er da også flere og flere virksomheder der får øjnene op for værdien af at blogge. Inden […]

Hvordan giver jeg andre adgang til Adwords?

Det er let at give os adgang til dine Google adwords, uden at du behøver udlevere dit personlige Google-login. Vi bruger Google’s kundecenter til administration af kunders adwords, det betyder at vi benytter vores eget login til at administrere dine adwords. En yderligere fordel ved dette er, at dine adwords forbliver din ejendom, også hvis […]

Det er IKKE aprilsnar!!

(Ja, nedenstående var så sidste år 😉 Mød SEOnord på New Bizz Zone d. 1. April ved forårsmessen i Aalborg Vil du vide mere om søgemaskineoptimering og hvordan du får flere kunder i butikken? Så er det nu du skal gøre klar til at deltage i forårsmessen 2011 i Aalborg. Fra d. 1. til d. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *