Per Allerup

Internettet er kommet for at blive

from the blog.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Det kan godt virke lidt underligt, alt det der med SEO, søgemaskineoptimering osv, men i bund og grund er det egentlig meget simpelt at forklare.

Søgemaskinerne er jo egentlig noget software, som crawler nettet, og indekserer det indhold som de finder. Det sker ud fra den kode, som ligger til grund for søgemaskinen – også kaldet algoritmen. Søgemaskineoptimering handler simpelthen om, at få tilpasset din hjemmeside, således at den passer ind i søgemaskinernes formler.

Lad os antage, at det er vigtigt for søgemaskinen Google, at der på en hjemmeside er udfyldt noget vi kalder meta title. Det er iøvrigt den lille stump tekst, som du finder aller øverst i din browser, og som også bruges som det klikbare link på Googles søgeresultater.

Hvis det er vigtigt for søgemaskinen at denne lille stump kode findes, så vil den selvfølgelig vælge at prioritere den hjemmeside som har udfyldt sine title-tags. Vi ved så også, at det er vigtigt at der står relevante søgeord i title-tags – Altså skriver vi for eksempel “søgemaskineoptimering” i title-tagget på forsiden – og voila, nu har vi søgemaskineoptimeret vores hjemmeside en lille bitte smule.

Så søgemaskineoptimering handler om, at du optimerer din hjemmeside, således at Google bedst muligt kan forstå hvad siden handler om. Så er du også sikker på de bedste placeringer.

You may also like

Fire forskellige ting du kan lave i din sommerferie

Har du ferie og lidt ekstra tid til at få slappet godt af, men mangler du gode ideer til, hvordan du kan få tiden til at gå, så har vi den perfekte guide til dig. For med de mange muligheder vi har i dag, så kan det faktisk være svært at finde ud af, hvad […]

Bliv klogere på online markedsføring

Er du interesseret i online markedsføring, så skal du ikke gå glip af årets konference, som finder sted i København den 19. april 2012. Det er nok Danmarks største konference af sin art, med en lang række spændende indlægsholdere. Marketing Camp er arrangeret af Ib Potter, som også har stået bag Digital Markedsføring i Holstebro. […]

Hvordan tilføjer jeg andre brugere til Google Analytics?

For at vi kan give dig den bedste rådgivning, er det vigtigt at vi kan se hvilke søgeord du får besøgende fra, og så er det jo også meget rart at vi kan se, at det vi laver virker. Derfor skal du tilføje os til din Google Analytics konto. Her kan du se hvordan du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.