Per Allerup

Internettet er kommet for at blive

from the blog.

Få godt styr på hjemmekontoret

Hjemmearbejde er blevet hverdagskost for mange. Det betyder også, at der stilles højere krav til de ting, vi har derhjemme, for at få en god hverdag. Derfor kræver det ofte lidt ekstra indkøb, så du kan få styr på dine ting.

Vi guider dig til, hvordan du nemt og enkelt får godt styr på hjemmekontoret. Vi fortæller dig nemlig mere om, hvad du bør investere i for at få det hele til at fungere.

Print dine papirer

Mange danskere tænker ikke over de faciliteter, der er på arbejdspladsen. Men når du pludselig mangler dem, spiller de en stor rolle i dit daglige arbejde. Når det kommer til en printer, er det ofte et værktøj, der bliver brugt flittigt, og det er der god grund til. Der kan være behov for at få tingene ud på papir for lettere at kunne overskue arbejdet.

Du bør derfor altid investere i en god printer. Ligeledes skal du sørge for at være godt forsynet med printerpatroner, og hos printerpatroner.dk finder du alt det, du har brug for.

Den gode stol

En ting, der udfordrer langt de fleste med hjemmearbejde, er arbejdsstillingen. Derfor skal du sørge for at investere i en god kontorstol, der sikrer dig den korrekte siddestilling. Gå efter en godt polstret model, hvor du nemt kan justere siddehøjde og -vinkel. Det sikrer dig bedst mod dårlig ryg og ømme skuldre.

Stil dig op

Det er ikke altid nok med en god stol. For det gælder også om at komme op at stå. Hvis et hæve/sænkebord er en stor investering, kan du springe med på bølgen og bruge dit strygebræt. Her kan du justere højden og have din bærbare computer til at stå. På den måde kommer du nemt op i højden uden at skulle bruge flere tusinde kroner på et bord.

You may also like

Ved du hvad dine kunder kan lide?

Tænker du egentlig nogensinde rigtigt over, hvad dine kunder ønsker sig? Eller er det bare nogle mavefornemmelser, du render rundt med i stedet for at følge dine undersøgelser til dørs? Det handler om at have et kendskab til dem, man skal gøre tilfredse, og det starter selvfølgelig med rigtig god forberedelse. Hvis dine kunder har […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.