Per Allerup

Internettet er kommet for at blive

from the blog.

Hvordan laver jeg en blog?

Noget af det, som søgemaskinerne elsker, er at man hele tiden har nyt og opdateret indhold på sin hjemmeside. Et af de værktøjer man kan bruge til det, er ved at tilkoble en blog til sin hjemmeside. Der er da også flere og flere virksomheder der får øjnene op for værdien af at blogge.

Inden du laver en blog, skal du overveje, om du egentlig har tid og lyst til at skrive og vedligeholde sådan en, for der er ikke noget værre end en blog, hvor sidste indlæg blev lavet juleaften – forrige år. Så ved du på forhånd, at du ikke har tid til at skrive, så lad være.

På samme domæne, eller sit eget?

Inden du starter din første blog, skal du overveje, hvorvidt den skal ligge på sit eget domæne, et subdomæne til din hjemmeside, eller måske bare som en del af din hjemmeside. Her på seonord.dk har vi lagt bloggen som en del af hjemmesiden, det giver visse fordele – Idet et link til et blogindlæg overfører værdi til hele hjemmesiden, og dermed også forsiden, som vi så gerne vil have til at ligge godt på eksempelvis søgemaskineoptimering 😉

Hvis du vælger at lægge din blog på sit eget domæne, eller måske et subdomæne – Det kunne jo være blog.seonord.dk – Så skal du vide, at du nu får to hjemmesider at vedligeholde, også med hensyn til søgemaskineoptimering, linkbuilding osv.

Fordelen ved at lægge den på sit eget domæne, kan være at du så får mulighed for at ranke på en søgning, både med din hovedside og bloggen – Altså får mulighed for flere placeringer, og dermed flere klik.

Hvordan laver jeg så den blog?

Det bliver næsten ikke nemmere at få en blog. Jeg kan anbefale at du bruger webhotellet Unoeuro.com – De har en 1-click-installer, således at du kan få en wordpress-blog bare med et enkelt klik. Det kræver så nok, at du lægger bloggen på sit eget domæne. Få din blog hos UnoEuro

UnoEuro.com tilbyder at du kan installere en blog med ét klik. Så bliver det ikke nemmere!

Få din blog her
Ellers kan du nemt installere en wordpress selv. Hent filerne på wordpress.org – Upload dem til en mappe på dit webhotel, og følg installationsvejledningen – Så er du i gang.

Efterfølgende skal du så selvfølgelig have lagt noget indhold på din blog, og ikke mindst lavet søgemaskineoptimering til wordpress.

You may also like

Kom i gang som digital iværksætter/freelancer

Nettet er fyldt med muligheder for at tjene penge og skabe en tilværelse, og derfor vælger mange i disse tider at kvitte det traditionelle lønmodtagerjob og i stedet give livet som iværksætter/freelancer et forsøg. Det er der mange gode grunde til – friheden, muligheden for at være sin egen chef og fleksibiliteten. I denne artikel […]

Produkter i Google Adwords

Google har for ganske nylig lanceret Product Listing Ads i Danmark. Det betyder, at du nu kan få vist dine produkter med priser og beskrivelser direkte på Google’s søgeresultatsider, når brugere søger. Product Listing Ads har kørt som test i Danmark i et stykke tid, men er altså nu tilgængelig for alle – og det […]

Hvordan giver jeg andre adgang til Adwords?

Det er let at give os adgang til dine Google adwords, uden at du behøver udlevere dit personlige Google-login. Vi bruger Google’s kundecenter til administration af kunders adwords, det betyder at vi benytter vores eget login til at administrere dine adwords. En yderligere fordel ved dette er, at dine adwords forbliver din ejendom, også hvis […]

2 kommentarer

  1. Hej – læste i en SEO-artikel på en unavngivet blog at det med egne blogs er fint, men selvom du skriver 711 indlæg med dertil hørende linkbuilding bliver det i sidste ende kun regnet som et enkelt indgående link… ?

    Jeg havde forstået at hver artikel her sin egen unikke url, og at hver enkelt artikel gælder for sig – dog at det kune er det første link til en bestemt side der tæller.

    er lidt forvirret for det gør jo så at det ikke kan betale sig SEO-mæssigt at bruge krudt på at drive sin egen blog – eller blogs. Ved godt at der er andre fordele ved en blog end SEO…

    1. Det kan bestemt godt betale sig at drive sin egen blog – For udover værdien af links, har man jo muligheden for at få flere visninger – Både med sin shop og med bloggen. Så tæller flere links også fra et domæne, men det første tæller selvfølgelig mest, og link nr. 100 tæller kun en brøkdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.